2011 m. lapkričio 23 d., trečiadienis

Apykaklė Coliukei

Kodėl Coliukei? Todėl, kad mažytė. Ir melsva, senam multike Coliukė dar kažkokią mėlyną gėlytę tasė...



2011 m. lapkričio 18 d., penktadienis

Nuotaika pagerėjo..




Ir dar. Žalgirio turguj radau tris neblogas siūlų parduotuves.Dvi naujos - viena lietuviškais prekiauja, kita lavių, prekiauja brangesniais, bet kai kas, susikooperavus, visai neblogai išeitų...

2011 m. lapkričio 17 d., ketvirtadienis

Apie lietuvišką bendravimą

Nesuprantu, kodėl į bet kokį klausimą ,prašymą lietuviai dažnai sureaguoja labai , sakyčiau, isteriškai. Visi nu tookie protingi, kad normaliai kvailam žmogui paaiškint paprastų dalykų nu niekaip negali. Gal čia apskritai dabar geras tonas kitus durnint ir užgaulioti?
Kam žmonės duoda kontaktinius duomenis pasiteiravimui, jei vienintelis atsakymas, maždaug" čia jūsų reikalas"arba "aš čia jums neaiškinsiu"? Ir sakoma tai taip pabrėžtinai snobiškai mandagiai, kad nuskamba maždaug ''neknisk proto savo durnais klausimais, aš vis tiek dėl tavęs, atsiprašant, savo brangios šiknos nepakelsiu".
Ir nuotaika sugadinta mažiausiai pusdieniui.

2011 m. lapkričio 14 d., pirmadienis

2011 m. lapkričio 11 d., penktadienis

Marie Laforet

Seksualu...Kaip rusai sako, тащусь...

Bang Bang

Graži daina. Matyt, senstu, kaip sūnus sako, patraukė ant klasikos.Patinka klausyti gražios muzikos. Nei viena, nei kita dainininkė šiuolaikiniais kriterijais vertinant scenai netiktų - ir dantys kreivi ir krūtinė akių nebado. Ale klausytis malonu. Dainuoja taip, kad dūšiai gera.Ne rėkia, ne staugia, o būtent dainuoja. Ramiai ir su jausmu. Ir jokio šou nereikia.
Mėgstu klausytis skirtingo atlikimo, jei jis vykęs, žinoma.

Nancy Sinatra

Dalida

2011 m. lapkričio 10 d., ketvirtadienis

Aš juos radau!

Pirmąkart šitą fantastišką porą pamačiau filme Assassinated tango. Filme buvo daug fantastiškų šokėjų, nuostabios muzikos, bet didžiausią įspūdį paliko būtent šie vyrukai, filme pasirodę vos keletą minučių.
Bjauriausia, kad kartais dėl reklamos nukarpo titrus ir tuomet muzikos, aktorių, ir šiaip įdomių dalykų paieškos trunka gerokai ilgiau.
Bet aš juos radau!

2011 m. lapkričio 3 d., ketvirtadienis

Linksmi eilėraštukai

Radau interneto platybėse.Skaityti rusiškai, būtinai garsiai. Skaitydami liūdną eilėraštuką, ties paskutiniu skaičium giliai susimąstėm.

Žudantis tango

Assassination tango. 2002 metų filmas. Trileris, su didžiule meile pasakojantis apie meilę ypatingam šokiui argentinietiškam tango.
Pakankamai banalią istoriją labai nebanaliai pagyvina fantastiški šokėjai ir muzika. Ir galop, visai nebeaišku, kas svarbiau- ar nužudymo istorija, ar jo didenybė Tango...

2011 m. lapkričio 1 d., antradienis

Alyvinis šalis

Pernai perkračiau siūlų atsargas ir numezgiau tokį šalį.



Paskui dar sugalvojau, kad iš likučių ir vilnos galima padaryti tokias pirštines: