2011 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis

Dovana mamai

Kad mamos rankutės nesušaltų, buvo sugalvotos ir padarytos štai tokios pirštinės. Vilna 21mic. spalva visai nieko, iš tikro šiek tiek pilkesnė, tik kažkaip vėlėsi žiauriai sunkiai. Bet rezultatas visai neblogas.

2011 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

2011 m. rugsėjo 15 d., ketvirtadienis

Neaiškios spalvos šalikėlis

Baigėsi atostogos. Išėjau į darbą - paskendau popieriuose ir pasiklydau žmonių santykiuose.
Kol kas toks vat šalikėlis.Nė nebežinau, kaip ta spalva vadinasi. Iki šiol maniau, kad tai chaki. Pasirodo chaki -paprasčiausia smėlinė. O čia išeitų alyvinė, nuo olive. žodžiu/ susipainiojau visiškai.
Na bent rožinė kol kas tebėra rožinė

2011 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

Larisa

Larisa arba Lariska buvo pirmas mūsų naminis gyvūnėlis. Atsirado ji pas mus labai paprastai. Sesuo ieškojo gyvūno vaikams, kad neilgai gyventų ir nebūtų visiškai bukas. Ta prasme, jei paaiškėtų, kad vaikams gyvūnėlio iš tikrųjų nereikia, kad neapsikrautų pati kokiems 15 metų.
Žiurkė buvo pirkta turguje iš labai malonių moterų, kurios iškart įspėjo, kad gali būti siurprizų. Musų tai nesustabdė, juoda žiurkė baltu pilveliu persikraustė pas vaikus. Po poros savaičių žiurkių buvo 15. 13 iškeliavo atgal į turgų, o viena -pas mus.

Gyvuliukas buvo superinis, meili, smalsi ir labai bendraujanti. Aplandžiodavo visus kampus ir, priešingai negu visi manė, nieko nesugriaužė. Labiausiai mėgo tupėti po orkaite padeklų stalčiuje, prisitempti ten popierių , juos smulkiai sušiurenti ir skuteliuose tupėti. Buvo tikra gurmanė.
Išgyveno pusantrų metų. Nusibaigė nukamuota visai žmogiškų ligų. Verkėm visi.





2011 m. rugsėjo 2 d., penktadienis

Žmonės prieš dvi savaites išsiuntė siuntinuką. Apie paslaugų greitį patylėsiu, svarbiausia, kad nedingo. Šiandien atėjo pranešimas, nulėkiau pačton ir negavau. Gavosi visai kaip multike apie Rūgpienių kaimą, kur laiškanešys Pečkurys lengvai tyčiojosi : У меня к вам посылка есть, но я вам ее не отдам, потому что у вас докуумента нет...

Formaliai paštininkas kaip ir teisus,Ūsai ir nagai menkas įrodymas, bet atsibeldus per pusę miesto iki pašto grįžti tuščiomis vistiek apmaudu