2012 m. balandžio 29 d., sekmadienis

Dūmai ir smėlis

o gal tiesiog lietuviškas dangus , koks jis būna didžiąją metų dalį, ir šiek tiek smėlio. 
Vilna, šilkas


2012 m. balandžio 15 d., sekmadienis

mediniai virbalai

Mano širdies skausmas.
Pernai susigundžiau štai tokiu grožiu:
(žiauriai gražūs ir nepigūs, Knit-pro mediniai virbalai) ir pasidovanojau gimtadienio proga. Virbalai labai aštrūs, kai reikia megzti plonais siūlais, visai gerai. Apsiprato pirštai , akys (virbalai labai tamsūs, todėl vakare mezgant tamsesnius siūlu pradžioj labai pavargdavo akys) ir tada mano žiurkė nusprendė paragauti, ar skanus valas. Žodžiu, padalijo perpus. Tuomet nusipirkau išardomus. Kiek besusukinėjau, mezgant vistiek atsisukdavo. Net replėm bandžiau -vistiek atsisuko. Susitaikiau, na nepaprastai jau gražūs.
Paskui netyčia kažkuris iš vyrų prisėdo. Pykai baisiai -tokį grožį sugadino. Vyras suklijavo, bet pasakė, kad ilgai nelaikys. Tai ir buvo. Teko pirkti naujus. Pamezgiau gal pora savaičių ir vienas virbalas gražiai pasidalijo į dvi dalis. Specas pasakė, kad jie iš klijuoto medžio ir per tą suklijavimą ir pasidalino. Nusipirkau dar vienus, ir vėl nepataikau - tarp metalinio pagrindo ir medinės dalies buvo plyšys ir nuolat strigdavo siūlas. Galiausiai prie pat pagrindo ėmė ir nulūžo.
Ką dabar galvoju? Kad didelė kaina, dizaineriški sprendimai ir firmos vardas toli gražu negarantuoja kokybės.

Supykau ir nusipirkau addi.



2012 m. balandžio 13 d., penktadienis

Apie Lietuvos sveikatos apsaugos sistemą

Доктор, что бы вы мне порекомендовали?
- Ну, сходите в аптеку, купите там чего-нибудь, авось поможет.

2012 m. balandžio 4 d., trečiadienis

Šuniui ant uodegos

nuėjo visa vakarykštė diena. Vėliau velykinius veltinukus. Išklojau, apvėliau, papuošiau. Vieną suvėliau, antram jėgų pritrūko. Maniau, šiandie pabaigsiu. Sutvarkiau viską, šlapią patiesalą patiesalą įgrūdau džiovyklon, kad nevarvėtų, grindis išploviau. Šiandie čiupt antro veltinio- ogi niekur nėra. Radau po gero pusvalandžio džiovykloj beformį mažytį pažįstamos spalvos gniutulą.
Kaip dainoj sudėta: nieks kits čia nekalts, mergužėle, tu pati...
Sėdžiu , raudu.

2012 m. balandžio 2 d., pirmadienis

Šviesiai žalia

Anglai sako mint green. Man atrodo tiesiog šviesiai žalia . Tokia tarp žiemos ir pavasario, pvz, kaip šiandien dangus, čia žydras ir švarus, čia pilkas ir snieguotas, pavėsy - sniegas, ant saulutės -žolytė nedrąsiai želia.
Ta proga dar viena Haruni skara. 2 kamuoliukas Teksrenos vilnos.