2010 m. gruodžio 20 d., pirmadienis

Kaimynų katinas

Pas kaimynę priklydo tokios va spalvos katinas. Įžūlus be galo, bjaurybė parazitas. Atsigint buvo neįmanoma, nespėji durų ar lango pravert, o jis , žiūrėk, jau vidun lenda, baisiausiai rėkdamas ir ėst reikalaudamas. Tik daržą sukasei - žiūrėk prišiko. O jau per morčių kokios giesmės buvo, žodžiais nenupasakosi. Žodžiu, užkniso visiškai.
Kadangi bobutė tą parazitą iš gailesčio ir geros širdies priglaudė, o aš šiaip jau kates mėgstu, beliko tik svajonėse atkeršyti. Tai va , nuotraukoje toks beveik vudu ritualas įsivaizduojant, kad čia nudirtas bjaurybės kailis.
Reikia pasakyt, kad bobutė vidun ryžo bjaurybės neleisdavo, jei tam pavykdavo įsibraut, būdavo išmestas be skrupulų. Tai va, kai į namą įsikėlė nauji nuomininkai, tas bjaurybė vis dėlto išsikovojo sau vietą prie židinio. Atkaklumu, ne kitaip. Galiausiai dingo kartu su nuomininkais. Tikiuosi , kad šie jį kartu pasiėmė.
O aš nusipirkau tokį prietaisėlį, nelietuviškai ragatkė vadinasi. Šaudyt net nebūtina, užtenka parodyt.
Несколько лет назад у соседки появился кот. Рыжий, противный, наглый паразит. В дом она его не пускала, из жалости честно подкармливала. Только окно или дверь приоткроешь- он уже врывается и орет дьявольским голосом. Только огород перекопаешь - уже насрал, гадина. Про весенние песнопения вообще молчу.
Бабка его искренне жалела, а я кошек в принципе люблю. Так что месть пришлось придумывать более цивилизованную. Так вот на фото -процесс, а в мыслях- шкура убитого кота и рыдающая бабушка.
Надо сказать , что этот рыжий гадина в дом все-таки пробрался. Вместе с новыми жильцами, которые его тоже пожалели. Потом люди съехали, а кот, к всеобщей радости, тоже пропал. Надеюсь, нашел хозяев.
А я для беспризорных котов и собак инструмент купила. Рогатка называется. Стрелять даже и не надо - достаточно показать.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą